Mikä me olemme?

Suomi-Irlanti-seura, viralliselta nimeltään Finnish-Irish Society ry, tekee tunnetuksi irlantilaista kulttuuria, historiaa ja nykypäivää ja järjestää erilaisia jäsentapahtumia, kuten kokkikursseja, picnicejä, pubivisoja, kirjallisuusiltoja. Niistä tiedotetaan jäsenille sähköpostitse. Kannattaa myös liittyä seuran Facebook-ryhmään. Seuran jäsen, pääset kirjautumaan jäsenrekisteriin tämän linkin kautta.

Vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat esimerkiksi St. Patrick’s Day maaliskuussa ja irlantilaisen kirjallisuuden ja kulttuurin päivä Bloomsday kesäkuussa. Tiesitkö, että amerikkalaisena pitämämme Halloween-juhlan historia onkin kelttiläinen Samhain? Seura järjesti tapahtuman 1000 vuotta Clontarfin taistelusta huhtikuussa 2014. Tietoa taistelusta ja tapahtumasta löytyy täältä.

Suomi-Irlanti-seura järjestää myös irlantilaisen musiikin festivaalia Irish Festival in Finland. Ensimmäistä kertaa festivaali järjestettiin vuonna 1986.

Jäsenet saavat lisäksi Shamrock-lehden, jonka pdf-versioita voi lukea sivuiltamme, joille on koottu myös vanhemmista lehdistä valikoituja artikkeleita. Seura antaa jäsenilleen myös alennuksia joistakin Irish Festivalin konserttilipuista.

 Finnish-Irish Society in english

 

Haluatko liittyä seuran jäseneksi?

 Voit liittyä jäseneksi tämän linkin kautta.  Saat paluupostissa jäsenmaksulaskun, jonka kirjauduttua tilillemme lähetämme sinulle aktivointilinkin, jota kautta voit luoda itsellesi tunnuksen ja pääset katsomaan omia tietojasi jäsenrekisteristä. Voit tehdä osoitteenmuutokset ym. tietojen täydennykset jäsenrekisteriin omilla tunnuksillasi sekä mm. ilmoittautua seuran tapahtumiin.

Yksilöjäsenen jäsenmaksu on 25 euroa henkilöltä ja 10 euroa samassa taloudessa asuvalta henkilöltä. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin niiden henkilöiden nimet, joiden jäsenmaksun haluat samalle laskulle. 

Yhteisöt voivat liittyä seuran kannatusjäseneksi. Vuonna 2024 kannatusmaksu on 250 euroa.

Seuran jäsen pääsee kirjautumaan jäsenrekisteriin tämän linkin kautta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuran toimintaa tukevat mm.  OKM ja Culture Ireland. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomi-Irlanti-seuran säännöt