Mikä me olemme?

 

 Suomi-Irlanti-seura, viralliselta nimeltään Finnish-Irish Society ry, järjestää erilaisia jäsentapahtumia, kuten kokkikursseja, picnicejä, pubivisoja, kirjallisuusiltoja. Niistä tiedotetaan jäsenille sähköpostitse. Kannattaa myös liittyä seuran Facebook-ryhmään.

Vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat esimerkiksi St. Patrick’s Day 17.3. ja irlantilaisen kirjallisuuden ja kulttuurin päivä Bloomsday 16.6.

 Suomi-Irlanti-seura järjestää myös irlantilaisen musiikin festivaalia Irish Festival in Finland. Ensimmäistä kertaa festivaali järjestettiin vuonna 1986 ja nykyään se on valtakunnallinen tapahtuma.

 Jäsenet saavat lisäksi Shamrock-lehden, jonka pdf-versioita voi lukea sivuiltamme, joille on koottu myös vanhemmista lehdistä valikoituja artikkeleita. Seura antaa jäsenilleen myös alennuksia joistakin Irish Festivalin konserttilipuista.

  Finnish-Irish Society in english

 

Haluatko liittyä seuran jäseneksi?

  

Voit liittyä jäseneksi tämän linkin kautta.  Saat paluupostissa aktivointilinkin, jota kautta voit luoda itsellesi tunnuksen ja pääset katsomaan omia tietojasi jäsenrekisteristä. Aktivoiduttuasi lähetämme laskun jäsenmaksusta. Voit tehdä osoitteenmuutokset ym. tietojen täydennykset jäsenrekisteriin omilla tunnuksillasi.

 Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 22 euroa henkilöltä ja 10 euroa samassa taloudessa asuvalta henkilöltä. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin niiden henkilöiden nimet, joiden jäsenmaksun haluat samalle laskulle. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuran toimintaa tukevat mm.  OKM ja Culture Ireland. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomi-Irlanti-seuran säännöt