Mikä me olemme?

Suomi-Irlanti-seura, viralliselta nimeltään Finnish-Irish Society ry, tekee tunnetuksi irlantilaista kulttuuria, historiaa ja nykypäivää ja järjestää erilaisia jäsentapahtumia, kuten kokkikursseja, picnicejä, pubivisoja, kirjallisuusiltoja. Niistä tiedotetaan jäsenille sähköpostitse. Kannattaa myös liittyä seuran Facebook-ryhmään.

Vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat esimerkiksi St. Patrick’s Day 17.3. ja irlantilaisen kirjallisuuden ja kulttuurin päivä Bloomsday 16.6. Tiesitkö, että amerikkalaisena pitämämme Halloween-juhlan historia onkin kelttiläinen Samhain? Seura järjesti tapahtuman 1000 vuotta Clontarfin taistelusta huhtikuussa 2014. Tietoa taistelusta ja tapahtumasta löytyy täältä.

Suomi-Irlanti-seura järjestää myös irlantilaisen musiikin festivaalia Irish Festival in Finland. Ensimmäistä kertaa festivaali järjestettiin vuonna 1986 ja nykyään se on valtakunnallinen tapahtuma.

Jäsenet saavat lisäksi Shamrock-lehden, jonka pdf-versioita voi lukea sivuiltamme, joille on koottu myös vanhemmista lehdistä valikoituja artikkeleita. Seura antaa jäsenilleen myös alennuksia joistakin Irish Festivalin konserttilipuista.

 Finnish-Irish Society in english

 

Haluatko liittyä seuran jäseneksi?

 

Voit liittyä jäseneksi tämän linkin kautta.  Saat paluupostissa jäsenmaksulaskun, jonka kirjauduttua tilillemme lähetämme sinulle aktivointilinkin, jota kautta voit luoda itsellesi tunnuksen ja pääset katsomaan omia tietojasi jäsenrekisteristä. Voit tehdä osoitteenmuutokset ym. tietojen täydennykset jäsenrekisteriin omilla tunnuksillasi.

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 22 euroa henkilöltä ja 10 euroa samassa taloudessa asuvalta henkilöltä. Kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin niiden henkilöiden nimet, joiden jäsenmaksun haluat samalle laskulle. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuran toimintaa tukevat mm.  OKM ja Culture Ireland. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomi-Irlanti-seuran säännöt