Mikä me olemme?

Suomi-Irlanti-seura, viralliselta nimeltään Finnish-Irish Society ry, järjestää erilaisia jäsentapahtumia, kuten kokkikursseja, picnicejä, pubivisoja, kirjallisuusiltoja. Niistä tiedotetaan jäsenille sähköpostitse.

Vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat esimerkiksi St. Patrick’s Day 17.3. ja irlantilaisen kirjallisuuden ja kulttuurin päivä Bloomsday 16.6.

Suomi-Irlanti-seura järjestää myös irlantilaisen musiikin festivaalia Irish Festival in Finland. Ensimmäistä kertaa festivaali järjestettiin vuonna 1986 ja nykyään se on valtakunnallinen tapahtuma.

Jäsenet saavat lisäksi Shamrock-lehden, jonka pdf-versioita voi lukea sivuiltamme, joille on koottu myös vanhemmista lehdistä valikoituja artikkeleita. Seura antaa jäsenilleen myös alennuksia joistakin Irish Festivalin konserttilipuista.

Finnish-Irish Society in english

Haluatko liittyä seuran jäseneksi?

Maksat vain jäsenmaksun suoraan seuran tilille NORDEA FI81 2001 1800 0192 29. Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 22 euroa henkilöltä ja 10 euroa samassa taloudessa asuvalta henkilöltä. 

Kirjoita viestiin Jäsenmaksu 2019 sekä maksaneiden nimet ja osoitteet sekä sähköpostiosoite. Tiedot tarvitaan, jotta voimme lähettää jäsenlehden sekä tiedotteita sähköpostitse seuran järjestämistä tapahtumista.

Seuran toimintaa tukevat mm.  OKM ja Culture Ireland. 

Suomi-Irlanti-seuran säännöt