Tule mittaamaan tasosi golfin taitajana. 10.9. siihen on hieno tilaisuus, kun Irlannin ja golfin ystävät kokoontuvat Nevaksen haastavalle kentälle. Molly Malone´s Emerald Open on Suomen ainoa irlantilaislähtöinen golfkilpailu. Molly Malone´s -irkkupubi on järjestäjä, Emerald-sana viittaa erääseen harvinaisen viehättävään vihreän sävyyn ja saareen Euroopan länsilaidalla ja Open-sana siihen, että mukaan voivat ilmoittautua kaikki, jotka kynnelle kykenevät, ja joilla on taskussaan oikean värinen kortti. Vihreä, tietysti, joskin nykyisin sähköinen.

Kisa käydään Söderkullassa, Nevaksen hienolla kentällä, puolisen tuntia Helsingistä itään, kolme varttia Espoosta. Tarkemmat tiedot mm. pelimuodoista, kilpailumaksusta jne. löytyvät Shamrock-lehden  takakannesta ja Nevaksen nettisivuilta.

Pelin yhteislähtö on klo 9.30. Pelimuoto on 18 r pistebogey ¾-tasoituksin. Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä ja naiset punaiselta. Paras SCR-tulos palkitaan. Lisäksi lähtöryhmien kesken pelataan joukkuekilpailu, jossa kaksi parasta pistebogey-tulosta per väylä muodostavat joukkueen tuloksen.

Kilpailumaksu: 55 €, Nevas Golfin pelioikeutetut 30 €
Alle 12-vuotiaat juniorit -50 %
Kilpailumaksu sisältää lounaan klubilla pelin jälkeen.

Ilmoittautuminen: Viimeistään keskiviikkona 7.9. klo 12 puh. 010 400 6400 tai sähköposti: ng@nevasgolf.fi
Ilmoittautuessa tärkeää: nimi, seura, tarkka hcp, gsm-numero sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Lähtölista/tulokset: Lähtölista julkaistaan nettisivuilla www.nevasgolf.fi viimeistään torstaina 8.9. klo 17. Tulokset ovat nähtävillä nettisivuilla kilpailun jälkeen.

Emerald Golfissa kymmenelle parhaalle on luvassa erikoispalkinto, jäsenyys Suomi-Irlanti-seurassa loppuvuodeksi 2022. Palkinto on rahan arvoinen jo sen tuomien alennusten ansiosta. Jo 1.10. on seuran konsertti, johon jäsenet pääsevät muita edullisemmin.