Syyskaudella tapahtuu paljon. Lauantaina 26.11. kokataan klo 17 Helsingin keskustassa kotiolosuhteissa. Cook-in-illan omakustannehinta on 30 euroa per osallistuja. Ilmoittautumiset ja lisätietoja saa Sadulta, satu.wakkola@gmail.com. Jäsentapahtuma.

Keskiviikkona 30.11. klo 14 aiheena on Irish Free State 100 vuotta. Puhujina Steven Murphy (Embassy of Ireland), Brendan Humphries, Matti Sovijärvi ja paikkana on EU-Sali, Kampintori, Helsinki. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lauantaita 3.12. vietetään klo 18 alkaen irkkumusiikin parissa. Kalevi Toosi kertoo irlantilaisen perinnemusiikin käännöksistään. Muusikkona Jarmo Vainikainen. Jäsentilaisuus järjestetään kotioloissa Helsingin keskustassa. Tilaisuus on ilmainen, mutta mukaan pääsee vain ennakkoilmoittautumisella: satu.wakkola@gmail.com

Seuran pikkujoulua vietetään perinteisesti itsenäisyyspäivän aattona 5.11. Pubivisa alkaa klo 18 – tule omalla joukkueella tai liity viisaan näköiseen pöytäseuraan. Luvassa myös arpajaiset! Tule viihtymään tai tietämään tai jopa molempia! Paikkana on Molly Malone’s yläkerran June’s Bar, Kaisaniemenkatu, Helsinki. Vapaa pääsy.

Lauantaina 10.12. klo 13 on luvassa jouluaskartelua kotioloissa Helsingin keskustassa. Suomi-Irlanti-seuran askartelut ovat olleet erittäin mieluisia tapahtumia, joita on järjestetty parina vuonna pääsiäisen ja joulun aikaan. Tule tekemään joulukoristeita kotioloihin Helsingin keskustaan. Omakustannehinta on 10 € aikuiselta (sis. tarvikkeet sekä pientä purtavaa) ja lapset voivat osallistua veloituksetta. Ilmoittautumiset satu.wakkola@gmail.com viimeistään viikkoa ennen askartelutapahtumaa. Tilaisuus edellyttää seuran jäsenyyttä!